Kleine beurt Maastricht

Kleine onderhoudsbeurt Maastricht

De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe tarieven betaalt u nooit te veel!

Bent u benieuwd naar de kosten van een kleine beurt aan uw Peugeot, Citroën of ander merk auto in Maastricht? De kosten van een kleine onderhoudsbeurt variëren per type auto, maar door onze scherpe prijzen betaalt u bij PCA Merkspecialist Autobedrijf Van der Cruijs in Maastricht nooit te veel.

Wanneer een kleine beurt?

Vaak wordt het moment voor een kleine onderhoudsbeurt aangegeven in het onderhoudsboekje van uw Peugeot & Citroën. Wanneer deze beurt nodig is verschilt per merk en type auto. Bij oudere auto’s geldt de vuistregel: Een kleine beurt na één jaar of na 15.000 kilometer. Heeft u één van deze punten bereikt? Maak dan eenvoudig online een afspraak!

Verschil grote en kleine beurt

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren of eventueel aan vervanging toe zijn. Dit voorkomt onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg.

Het grootste verschil tussen groot en klein onderhoud is dat er bij een grote onderhoudsbeurt veel intensiever naar uw auto wordt gekeken. Tevens worden er minder punten nagelopen bij een kleine beurt. Dit betekent niet dat deze beurt van minder belang is voor uw auto. Door beide beurten periodiek uit te laten voeren voorkomt u pech onderweg en onverwachte reparatiekosten in de toekomst! De kleine onderhoudsbeurt wordt vaak gecombineerd met de APK Keuring. Hierdoor hoeft u slechts één afspraak in te plannen en bespaart u extra kosten.

Kleine beurt aan uw auto in Maastricht

In het onderhoudsboekje van uw Peugeot & Citroën of ander merk auto kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Autobedrijf Van der Cruijs Maastricht gaan we de complete checklist van uw auto af. Mocht er een reparatie nodig zijn, dan bellen wij u van tevoren en geven een vrijblijvende kostenindicatie, hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Plan uw onderhoudsbeurt online!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

043 343 3733 vandercruijs@hetnet.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 043 343 3733

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×